Aktiebok online

Skapa aktiebok

Här kan du komma igång med en supermodern aktiebok online. Genom att uppge aktiekapital, aktieslag, antal utgivna aktier och vem som äger dom är du inom några minuter igång med en proffsig och säker aktiebokstjänst.

Om dina och företagets uppgifter

Aktiebokonline.se sätter högt värde på din och ditt företags integritet och omgärdar dina personuppgifter och uppgifter om ditt företag med mycket strikta säkerhetsrutiner. Aktiebokonline.se lämnar aldrig ut uppgifter om dig eller ditt företag till annan myndighet eller organisation. Det är endast du som administratör som har tillgång till och rättighet att uppdatera information om dig och ditt företag.

Säker inloggning, SSL-kryptering
När du använder registertjänster på Aktiebokonline.se gör du det på säkrade sidor. Varje sida av de säkra sidorna på webbplatsen Aktiebokonline.se är säkrad med ett digitalt certifikat. Det visas med ett webbplats certifikat, ”site certificate”, vilket är permanent på alla säkra sidor. För att se certifikatet, klicka på bilden av ett stängt lås eller solid nyckel i listen längst ned på sidan i din webbläsare. Ett litet ”pop-up”-fönster som visar säkerhetsinformationen kommer då upp. I den finns några flikar. Klicka på fliken Details och därefter på ordet Subject för att få bekräftat att du är på webbplatsen Aktiebokonline.se. Klicka på ordet Issuer för att se vilken certifikationsmyndighet som har verifierat webbplatsen.